Πυροτεχνηματα - VISCOUS HIBISCOUS

  1. Αρχική
  2. ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ
  3. Εναέρια Πυροτεχνήματα
  4. VISCOUS HIBISCOUS
Πυροτεχνηματα - VISCOUS HIBISCOUS Εναέρια Πυροτεχνήματα

Πυροτεχνηματα

  

Εναέριο πυροτέχνημα συστοιχία 100 βολών με εφέ κόκκινα, χρύσα και λευκά "σκασίματα" και crackling. Βολές κατα ριπάς κάθετα και διαγώνια που γεμίζουν τον ουρανό.

Ακολουθούμε τις οδηγίες που αναγράφονται στο προιόν.

Τοποθετούμε την συστοιχία σε επίπεδη επιφάνεια, σε χώρο μακριά από εύφλεκτα υλικά (χόρτα κλαδιά κλπ). Από πάνω πρέπει να υπάρχει "ελεύθερος ουρανός" όχι δέντρα,  κλαδιά, σύρματα, καλώδια κ.ά. Για περισσότερη ασφάλεια στηρίζουμε την συστοιχία από τις πλευρές της ώστε να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα μπορεί να γυρίσει. Βγάζουμε την ζελατίνα ή χαρτί που έχει στο πάνω μέρος, που φεύγουν οι βολές και το προστατευτικό αυτοκόλλητο, ώστε να ελευθερώσουμε το φυτίλι. Σε κάποιες συστοιχίες υπάρχει δεύτερο εφεδρικό φυτίλι, αν για κάποιο λόγο δεν ανάψει από το κυρίως φυτίλι. Καλό είναι να μαρκάρουμε το κυρίως φυτίλι, γιατί όταν βγάλουμε τα προστατευτικά αυτοκόλλητα μπορεί να τα μπερδέψουμε. Αν ανάψουμε το εφεδρικό φυτίλι το show της συστοιχίας θα πάει από το τέλος (φινάλε) προς την αρχή.

Ανάβουμε το φυτίλι και έχουμε άνετο χρόνο 5-6 sec, μέχρι να φύγει η πρώτη βολή, να απομακρυνθούμε σε απόσταση ασφαλείας (ανάλογη με το διαμέτρημα της συστοιχίας) και να απολαύσουμε το θέαμα.

 

 

 

VIDEO:

  

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βολές 100
Υψος 40m
Διάρκεια 33 sec
Διάμετρημα 30 mm
Κατηγορία F3
  • Κωδικός Προϊόντος: ΥΤ2813
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 130,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 104,84€

Ετικέτες: Πυροτεχνηματα, VISCOUS HIBISCOUS, ΣΥΣΤΟΙΧΙΕΣ