Η Εταιρεία

  1. Αρχική
  2. Η Εταιρεία

Η επιχείρηση ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ιδρύθηκε το 1990 με αντικείμενο τα συστήματα αυτοματισμού, έδρα την Λ. Μεσογείων 330 Αγ. Παρασκευή, και αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά για την Ελλάδα τον Ιταλικό οίκο NOVOTECNICA και μετέπειτα DITEC.

 

To 2011 η αγάπη μας για τα πυροτεχνήματα μας ώθησε να επεκταθούμε ιδρύοντας, στην καινούργια ιδιόκτητη εγκατάστασή μας Ελ. Βενιζέλου 27 Μελίσσια, το κατάστημα ΜΠΑΜ, μέλος των καταστημάτων ΜΠΑΜ, με αντικείμενο τα πυροτεχνήματα, διοργάνωση εκδηλώσεων, μπαλόνια.

Στα χρόνια που ακολούθησαν συμμετείχαμε σε σεμινάρια εκπαίδευσης τεχνίτη καύσης επαγγελματικών πυροτεχνημάτων, επαγγελματικές ρίψεις, και πληθώρα εκδηλώσεων αποκτώντας μεγάλη πείρα και εμπειρία.

Γίναμε μέλη της Πανελλήνιας Ενωσης Καταστημάτων Παιδικών Αθυρμάτων Πυροτεχνημάτων και Πυροτεχνουργών.

 

Συνεχίζοντας την εξέλιξη μας πρόσφατα μετονομαστήκαμε σε BLAST αποκτώντας την ελευθερία να διαλέγουμε τα καλύτερα πυροτεχνήματα σε σχέση τιμής - ποιότητας - θεάματος - απόδοσης. Δύνουμε μεγάλη σημασία τα πυροτεχνήματα μας να είναι ασφαλή. Είμαστε στην διάθεση σας, με την μεγάλη μας εμπειρία, για οποιαδήποτε συμβουλή ή απορία έχετε, να σας προτείνουμε πυροτεχνήματα, ανάλογα με το show που θέλετε, και τον προυπολογισμό σας, να σας οργανώσουμε την ρίψη, ή να αναλάβουμε την ρίψη.

 

Διαθέτουμε την προβλεπόμενη άδεια εμπορίας πυροτεχνημάτων κατηγορίας F1 - F2 - F3 - F4 (επαγγελματικά), σκηνής T1 - T2, P1 - P2,  και όλα μας τα πυροτεχνήματα διαθέτουν πιστοποίηση CE.